De activiteitencommissie van Setash is het hele jaar door druk bezig met het organiseren van diverse activiteiten en evenementen voor jong & oud. Bekijk hier alle komende evenementen en activiteiten:

WK Volleybal 2022
Dit jaar zal het FIVB WK Volleybal Vrouwen voor de eerste keer in de historie in Nederland plaatsvinden en wel met het Arnhemse Gelredome als hoofdlocatie! Hierbij een overzicht van alle activiteiten rondom het FIVB WK Vrouwen Volleybal:

  • Woensdag 21 september gaan de meiden samen dineren met het team van Puerto Rico.
  • Donderdag 22 september is de opening op waarbij alle 24 deelnemende landen tijdens een show met acts en muziek (o.a. Kriss Kross Amsterdam) op het Marktplein in Apeldoorn aan het publiek voorgesteld. Hierbij mag Aukje (MA1) de vlag van Puerto Rico dragen bij de presentatie van het Puerto Ricaanse team. Erbij zijn? Lees hier meer informatie!
  • Vrijdag 23 september gaat het WK Vrouwen Volleybal van start! Bekijk hier het speelschema.
  • Zondag 25 september komt het team van Puerto Rico naar de Brink om een clinic te geven aan de kinderen van alle Lingewaardse volleybalclubs, waaronder Setash.
  • Maandag 26 september gaan we met een grote groep van Setash naar de wedstrijd Puerto Rico – Italië. Dit dankzij de vrijkaarten die Setash heeft ontvangen (deze zijn inmiddels allemaal weggegeven).
  • Zondag 2 oktober gaan we met de mensen die via Setash, Kidang en Tweestroom kaarten hebben gekocht voor de wedstrijd Nederland – Italië in één grote Oranjekaravaan richting het Gelredome fietsen. Ook meefietsen? Meld je vóór zondag 25 september aan via dit formulier!