De activiteitencommissie van Setash is het hele jaar door druk bezig met het organiseren van diverse activiteiten en evenementen voor jong & oud. Bekijk hier alle komende evenementen en activiteiten:

Lingewaard Cup Bedrijventoernooi | 1 juni
In juni wordt na een succesvolle eerste editie opnieuw het Lingewaard Cup Beachvolleybal voor bedrijven en andere werkgevers georganiseerd door de Lingewaardse Volleybalverenigingen (Setash, Kidang en Tweestroom). Tijdens dit toernooi wordt in teams van 4 tegen elkaar gespeeld in Huissen, Gendt & Bemmel voor het goede doel “AlLeS voor Bram”! Dit vindt plaats op de volgende data, van 17.30 tot 20.30u met een hapje en een drankje!

– Do. 1 juni, Julianastraat 19 in Huissen
– Wo. 7 juni, Sportpark Walburgen (strand) in Gendt
– Di. 13 juni, Sportpark Ressen in Bemmel
Op zaterdag 24 juni wordt in Gendt tijdens het Kersenfeest de finale gespeeld.

Alle teams krijgen de mogelijkheid om vooraf te trainen op 25 mei! Lees meer in de bijlage of op www.lingewaardinbeweging.nl.
Schrijf je hier in!

Straatvolleybaltoernooi | 10 juni
10 juni 2023 bestaat de Zilverkamp 50 jaar en in het kader daarvan organiseert Eline uit Dames 1 een straatvolleybaltoernooi met kinderspelen. Het evenement vindt plaats op 10 juni achter basisschool ’t Holthuus (naast de Brink) op het grasveld. Woon je op de Zilverkamp en vind je het leuk om mee te doen met je straat, meld je dan hier aan. Woon je niet op de Zilverkamp maar ken je wel mensen die daar wonen, dan mag je altijd aansluiten bij hun!