De activiteitencommissie van Setash is het hele jaar door druk bezig met het organiseren van diverse activiteiten en evenementen voor jong & oud. Bekijk hier alle komende evenementen en activiteiten:

Jubileumfeest Setash 55 jaar (vanaf MA1)
Setash bestaat dit jaar alweer 55 jaar en dat moet groots gevierd worden! Op zaterdag 21 mei van 20.30 tot 01.00 gaan we los in Café de Kuul mét DJ. Toegang vanaf de MA1. Bij jij erbij? Vul dan nu dit formulier in!

Seizoenafsluiting Setash 55 jaar (jeugd)
Op 21 mei van 17.00 tot 19:30 sluiten we het seizoen feestend af met de CVM, C en B jeugd in Café de Kuul. Ben jij erbij? Meld je dan nu aan via dit formulier! Met muziek, eten en meer… Tot dan!

Bierproeverij Setash & Bierbrouwerij Durs (18+)
Hejje Durs? Donderdagavond 9 juni vanaf 20.30 organiseert Setash in samenwerking met Café de Kuul en Brouwerij Durs een bierproeverij. Met diverse soorten bier, heerlijke hapjes en vooral veel gezelligheid! Voor slechts €12,50 per lid (Setash betaalt de helft!) en €24,50 per introducee!  Kom jij ook? Meld je dan nu aan via dit formulier! Betalen kan tijdens de proeverij aan de bar.

Bedrijventoernooi WK Volleybal
Kijk jij ook uit naar het WK volleybal 2022 en lijkt het je leuk om zelf met je bedrijf mee te doen aan een volleybaltoernooi? Doe dan mee aan het bedrijventoernooi en zorg ervoor dat de Bas van de Goor Foundation evenementen kan organiseren voor kinderen met diabetes. Kijk hier voor meer informatie!

Beachtoernooi
Meer informatie volgt…

WK Volleybal 2022
Dit jaar zal het FIVB WK Volleybal Vrouwen voor de eerste keer in de historie in Nederland plaatsvinden en wel met het Arnhemse Gelredome als hoofdlocatie! Vanaf 2 mei om 16:00 start de kaartverkoop en de Nevobo heeft samen met TIG Sports een speciale clubactie gelanceerd: hoe meer tickets er via onze link worden besteld, hoe meer geld wordt verdiend voor Setash. Daarvan kunnen wij nóg meer leuke activiteiten organiseren komend seizoen! En onder alle clubs die deelnemen wordt ook nog eens een clinic van de staf en enkele spelers van de Volleybaldames verloot! Trommel daarom iedereen op (ook niet-leden!) om tickets te bestellen via deze link! Deel het vooral!
We willen met zoveel mogelijk Setash leden naar de wedstrijd van 2 oktober gaan, dus bestel vooral tickets voor deze datum! Ben jij erbij?