Twee studenten van de HAN in Nijmegen hebben een leuke opdracht waar jij aan mee kan doen!

Hoi Volleyballers!

Wij zijn tweedejaars studenten van de HAN Nijmegen. Wij studeren hier de opleiding voeding en diëtetiek. Deze periode moeten wij voor een project een veilig en verantwoord nieuwe product ontwikkelen voor de doelgroep kinderen. (tussen de 5 en 13 jaar). Dit product kan bijvoorbeeld in de vorm van een groente muffin of een gezonde mueslireep zijn. Deze producten testen we natuurlijk eerst onder onze eigen studenten, zodat we bijvoorbeeld niet met een ontzettend vies product komen.

Heeft u een zoon/dochter die volleybalt en mee mag doen aan dit onderzoek, dan is onze vraag of u samen met uw kind online een enquête in wilt vullen. Dit is om te onderzoeken waar de kinderen echt behoefte aan hebben. Ook nemen wij een keer het product mee naar de training om te kijken wat de kinderen er van vinden. (dit betreft dus alleen voor de mini’s)

De link naar de enquête is: http://goo.gl/forms/VGZUjyWrcZ. Dit is een link die u in uw browser (Internet Explorer, Chrome, Firefox) op de computer invoert. De enquête zal ongeveer 5 minuten duren.

Voor vragen kunt u mailen naar amarinsbrende@gmail.com , deze zullen dan zo snel mogelijk beantwoord worden.

Groetjes,

Melissa, Danielle, Miriam en Amarins