Jaarlijks sluiten we het jaar af met een gezellig mix-toernooi. Dit jaar was dat het super gezellige Oud en Neon toernooi, georganiseerd door de (nieuwe) activiteitencommissie.

Of het al niet moeilijk genoeg is om een avondje met teamgenoten van diverse pluimage, leeftijd en geslacht, te spelen, was het dit jaar extra moeilijk gemaakt door de NEON verlichting. In het, nagenoeg, pikkedonker, tegenstanders waren nauwelijks herkenbaar, moest je inschatten waar de bal zou komen. Dat was extra moeilijk, omdat de bal verzwaard was door de opgeplakte fluorescerende strepen omdat je hem anders helemaal niet zou zien. Dit gaf het gevoel dat we allemaal weer beginners waren maar gaande de avond wende iedereen er wel aan en werd er op het scherpst van de snede gevochten voor elke bal/rally. Dat leverde aan het einde van de avond een welverdiende winnaar op die een heerlijke taart kon verorberen met elkaar.

Ook onze recreanten waren dit jaar in grote getalen aanwezig. Goed voorbereid met ANWB-hesjes speelden de recreanten van de dinsdag en van de donderdag enkele wedstrijden tegen elkaar en konden ze tussendoor genieten van de overige mix-teams van de vereniging. De groep van de dinsdag werd uiteindelijk als winnaar uitgeroepen en kreeg ook een heerlijke taart die er naar zo’n sportieve avond wel in ging.

Wij kunnen wel zeggen dat wij alleen maar zeer positieve reacties heb gehoord en dat het een zeer geslaagde en goed georganiseerde avond was. Het was een hele klus om de zaal gereed te maken voor dit Neon thema, maar gelukkig was alles na afloop weer snel opgeruimd door de hulp van diverse leden.

De leden die er niet waren hebben echt wat gemist en hopelijk zijn zij er de volgende keer wel bij om het Setash gevoel: Sportief, Gezellig, Samen, compleet te maken.

Om deze gezellige avond vast te leggen was Bram Jeurissen Fotografie aanwezig. De foto’s zijn te zien in de slideshow onderaan het bericht.

Vol enthousiasme wachten we op de volgende activiteit die de commissie in petto heeft voor ons!

[metaslider id=5373]