Na het WK zaalvolleybal voor dames in 2022, staat er een nieuw groot volleybalfeest voor de deur. Van 5-10 september komen de beste beachvolleyballers ter wereld – met onder andere Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen – naar Rotterdam om te strijden om de felbegeerde kroon. Heel graag nodigen we jou en de leden van je club uit om daar bij te zijn.

Waarschijnlijk heb je al wel eens gehoord van Queen & King of the Court, dé nieuwe beachvolleybal variant waarin 5 teams het tegen elkaar opnemen en aan maar één kant punten gescoord kunnen worden. En dit alles in een pulserend stadion waarin de DJ en MC er alles aan doen om de spelers te verleiden tot spectaculaire acties en het publiek opzwepen om hun favorieten luidkeels aan te moedigen. Veel volleybalfans hebben reeds een kaartje bemachtigd!

Verenigingsavond

In overleg met de Nevobo hebben we een aanvullend aanbod voor alle bij de bond aangesloten verenigingen en hun leden. Op woensdag 6 september zijn de kwalificaties afgerond en start het hoofdtoernooi. Samen met de Nevobo organiseren we die avond een verenigingsavond. Volleybalfans kunnen dan tegen een gereduceerd tarief van € 25,- per persoon, twee sessies bijwonen in de kolkende arena op het Henegouwerplein in Rotterdam.

TICKETS VERENIGINGSAVOND

Tickets voor de verenigingsavond zijn hier te koop. Uiteraard mag deze actie gedeeld worden met iedereen binnen jouw vereniging. Hoe meer (beach)volleyballiefhebbers in de arena, hoe beter!

BEKIJK HIER WIE ER 6 SEP. IN ACTIE KOMEN

Mocht woensdag 6 september niet passen, dan ben je ook welkom op een andere dag. Tickets voor de overige dagen zijn hier te verkrijgen.

We hopen jullie allemaal in Rotterdam te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Queen & King of the Court 2023