Volleybalvereniging Setash heeft verschillende groepen die actief zijn. CMV (Cool Moves Volley) voor de kinderen tot 12 jaar, de Junioren bestaande uit de sportieve kids van 12 tot 18 jaar, de Senioren vanaf 18 jaar en als laatste maar zeker niet de minste de Recreantengroep, de gemixte spelersgroep in de leeftijd van 48 tot 72! jaar. Bij de recreantengroep op de dinsdagavond is nog ruimte voor een aantal nieuwe spelers.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die een lekker ongedwongen potje volleybal willen spelen. We zoeken mensen die ooit gevolleyd hebben, maar ook als jij nog nooit hebt gespeeld maar wel zin hebt om binnen een enthousiast en gezellig team te sporten ben je van harte welkom !

Er wordt getraind op dinsdagavond tussen 21.30 en 23.00 uur in sporthal de Brink in Huissen. Hoewel een bepaald competitie element natuurlijk niet mag (en zal) ontbreken staat het met elkaar recreatief volleyballen centraal. Dus wil je (weer) lekker actief en gezellig in beweging ? Trek de stoute (sport)schoenen aan en kom een keer (vrijblijvend) kijken en/of meetrainen. Je kunt een maand meetrainen en daarna besluiten of je lid wilt worden. Wij hopen je binnenkort te kunnen begroeten !

recreanten dinsdag-1