TTPA is de afkorting van Talent Team Papendal Arnhem. Er zijn twee teams: een herenteam en een damesteam die beide uitkomen in de Eredivisie.

De teams bestaan uit jongens en meisjes in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar die doordeweeks op Papendal trainen, wonen en hier naar school gaan. Met behulp van de extreem goede faciliteiten die Papendal biedt (zoals een state-of-the-art trainingshal, voedingsdeskundigen en zelfs een lifestylecoach), worden deze jongeren klaargestoomd om zich zo bij de besten der wereld te kunnen voegen. Het is dan ook niet toevallig dat de beide talentteams nauwe banden onderhouden met Jeugd Oranje, Jong Oranje en Senioren Oranje.

Doordeweeks heeft elk team twee trainingsmomenten: ‘s ochtends en ‘s middags. Tussendoor gaan de spelers gewoon naar school, maar uiteraard wel in een aangepast traject. Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) Papendal ondersteunt de spelers hierbij maximaal. Daar de spelers op jonge leeftijd (de jongste is op dit moment 14!) ineens zelfstandig moeten wonen, is er ook begeleiding voor alledaagse vraagstukken in de vorm van een lifestylecoach. Als laatste worden de teams uiteraard bijgestaan door een team van sportartsen en fysiotherapeuten, om zo verantwoord mogelijk te trainen en direct te kunnen ingrijpen bij (dreigende) blessures.
Ons lijkt het geweldig als jullie deze teams komen aanmoedigen! En de entree is helemaal gratis. Elke thuiswedstrijd is er een DJ aanwezig voor een optimale sfeer. Dit wordt allemaal maar beter door meer supporters, jullie support!

Het programma van de TT Papendal teams

Zaterdag 1 november:
– 13.30 TT dames – Zwolle
– 16.00 TT heren – Rotterdam

Zaterdag 15 november:
– 13.30 TT heren – Lycurgus
– 16.00 TT dames – Eurosped

Zaterdag 6 december:
– 13.30 TT dames – Sneek
– 16.00 TT heren – Orion

Zaterdag 24 januari:
– 13.30 TT dames – Peelpush
– 16.00 TT heren – Landstede

Heeft u interesse om een keer te komen kijken met uw vereniging? Neem dan snel contact op en dan gaan we er een onvergetelijke dag van maken.
Joost Graave: joost.graave@nevobo.nl

De wedstrijden worden gespeeld in sportcentrum Valkenhuizen te Arnhem
Beukenlaan 15
6823 MA Arnhem
Tel: 026 – 377 5757