Bekijk de trainingstijden, er zijn tijden aangepast!

Vanaf maandag 24 augustus gaan de trainingen van start! Eindelijk weer lekker volleyballen met je teamgenoten!  Dit seizoen belooft weer super te worden. Nieuwe kleding, nieuwe ballen, nieuwe sponsoren en samenwerkingen, geweldige activiteiten maar vooral veel sportiviteit en gezelligheid!  Bekijk de trainingstijden hier!

Reminder: Kleding passen voor 31 augustus!

Je hebt het vast al wel eerder gelezen. Iedereen die wedstrijden speelt krijgt een nieuw wedstrijdshirt en broekje! Gaaf!!! Vinden wij ook! Maar we moeten nog wel even 1 ding van je weten: Je maat!

Om teleurstellingen en onnodige kosten te voorkomen vragen we je om uiterlijk 31 augustus bij Huisman Sport 2000 in Huissen je kleding door te passen. Bij Huisman liggen alle lijsten met de spelers van elk team. Meld je even bij een medewerker en geef na het passen van de demo-kleding je maat door. De medewerkers van Huisman noteren dit op de lijsten en zorgen er straks samen met Setash voor dat alle nodige shirts en broekjes voor hele team tijdig klaar staan.

Samengevat:

Wat: Wedstrijdkleding passen

Waar: Huisman Sport 2000, Vierakkerstraat 20-24 Huissen

Wanneer: Vanaf 10 augustus tot uiterlijk 31 augustus 2015

Wie: Alle CMV, ABC-Jeugd en Senioren spelers (die wedstrijden spelen)

 

Meest voorkomende vragen:

Wat als ik geen maat doorgeef bij Huisman? Dan ontvang je geen shirt in de spelerstas. Geen shirt = geen wedstrijden.

Wat als ik echt niet kan passen voor 31 augustus? Stuur dan even een mailtje naar info@setash.nl, dan bespreken we je situatie.

Kan ik niet per mail een maat doorgeven? Nee, ervaring leert dat hier veel teleurstellingen door komen. Dit willen we voorkomen. I

s het shirtje dat ik gepast heb ook het shirt dat we straks gaan dragen? Het model is hetzelfde, het shirtje kan wel afwijken in kleurstelling en bedrukking.

Ik wil een bijpassend trainingspak, trui, extra shirts of sokken! Nog even geduld. Binnenkort heeft Setash haar eigen webshop met al deze artikelen erin!

Ik heb een andere vraag. Neem gerust even contact op via info@setash.nl Tip: Deel de informatie in de groepsapp van je team! Je kan natuurlijk ook met je teamgenoten samen gaan!